El conseller Puigcercós visita el casal de la gent gran de Sant Joan Despí amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran

query_builder   28 setembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Puigcercós visita el casal de la gent gran de Sant Joan Despí amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà dilluns, 1 d'octubre, el casal de la gent gran de Sant Joan Despí (Baix Llobregat).
Amb la lectura del manifest i el parlament del conseller Puigcercós s'expressarà la voluntat del Govern català de renovar el compromís en favor de les persones grans, amb la millora dels serveis i afavorint-ne la participació activa i la implicació en el projecte comú de país. El contacte informatiu és farà al final de la celebració dels actes. El Govern català se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran amb diversos actes arreu del país, on participaran més de quinze mil persones dels 97 casals de gent gran i de les 13 cases del mar de la xarxa d'equipaments cívics de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques.

17:30|.Casal de gent gran de Sant Joan Despí (c. Rius i Taulet, 4. Masia de Can Maluquer)|Sant Joan Despí (El Baix Llobregat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà el casal de gent gran de Sant Joan Despí en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.