Visita oficial del conseller de Governació, Joan Puigcercós, a Euskadi

query_builder   16 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Visita oficial del conseller de Governació, Joan Puigcercós, a Euskadi

El conseller mantindrà durant la seva estada de dos dies diferents contactes polítics amb el Govern Basc i el sector de les telecomunicacions
El viatge oficial del conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, té com a objectiu principal, conèixer de primera mà, el desenvolupament de diferents projectes que duu a terme el Govern Basc en matèria de telecomunicacions i societat de la informació. És per això, que acompanyat del secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Jordi Bosch, mantindrà diferents reunions, dijous 18 d'octubre, amb representants de la conselleria de Indústria, Comerç i Turisme i de la Conselleria d'Hisenda i Administracions del Govern Basc. A més visitarà el Parc Tecnològic de Zamudio i es reunirà amb directius de l'empresa Euskaltel i ITELAZPI. Entre altres temes a tractar, està el desplegament de la banda ampla als petits municipis, el desplegament de la TDT i el funcionament de l'administració electrònica. Prèviament, en la tarda de dimecres 17 d'octubre, el conseller Puigcercós mantindrà una reunió amb el lehendakari, Juan José Ibarretxe, a la seu del Govern Basc a Vitòria. Dimarts, 16 d'octubre CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ACTE: Reunió amb el lehendakari, Juan José Ibarretxe DIA: Dimecres, 17 d'octubre HORA: 17 hores LLOC: Lehendakaritza C/ Navarra, 2. Vitoria ACTE: Reunió amb Ana Aguirre Zurutuza, Consellera del Departament de Indústria, Comerç i Turisme del Govern Basc DIA: Dijous, 18 d'octubre HORA: 11 hores LLOC: SPRI Alameda Urquijo, 36 ¿ 4ª planta (Edifici Plaza Bizkaia) BILBAO Nota: Les reunions seran a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici. El conseller té previst fer declaracions a la sortida de les respectives reunions.

17:00|.Lehendakaritza (c. Navarra, 2)| (Àlaba)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es reunirà amb el lehendakari, Juan José Ibarretxe, en el marc d'una visita a Euskadi.