El president Mas i l'alcalde Trias assistiran demà, dijous, a la presentació del primer cotxe 100 % elèctric de Nissan

query_builder   31 agost 2011 14:35

event_note Nota de premsa

El president Mas i l'alcalde Trias assistiran demà, dijous, a la presentació del primer cotxe 100 % elèctric de Nissan


 
  • El Nissan Leaf es començarà a comercialitzar de forma immediata
  
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà demà, dijous, 1 de setembre, a l’acte de presentació de Nissan LEAF, el primer vehicle de producció massiva 100% elèctric i d’emissions zero d’aquesta empresa automobilística i que es començarà a comercialitzar de forma immediata.
 
L’acte tindrà lloc a les 17.00 hores, a les instal·lacions de la Fàbrica del Sol de Barcelona, un equipament per a l’educació ambiental promogut per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb l’associació Futur Sostenible.
 
En el decurs de l’acte, el president i l’alcalde provaran un dels vehicles elèctrics, acompanyats del conseller director general de Nissan Iberia, Manuel de la Guàrdia. Tot seguit tindran lloc uns breus parlaments.
 
A la presentació assistiran també el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; el tinent d’alcalde d’Hàbitat urbà de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives;  i els regidors de Mobilitat i Medi Ambient del consistori barceloní, Eduard Freixedes i Joan Puigdollers.
 
 

17:00|.Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà demà a l’acte de presentació de Nissan LEAF, el primer vehicle de producció massiva 100% elèctric i d’emissions zero d’aquesta empresa automobilística i que es començarà a comercialitzar de forma immediata.  En el decurs de l’acte, el president i l’alcalde provaran un dels vehicles elèctrics, acompanyats del conseller director general de Nissan Iberia, Manuel de la Guàrdia. Tot seguit tindran lloc uns breus parlaments. A la presentació assistirà també el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.