El conseller Pelegrí presenta la marca Fruiturisme de l'ajuntament d'Aitona

query_builder   6 setembre 2011 13:31

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí presenta la marca Fruiturisme de l'ajuntament d'Aitona

 
 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Cristina Bosch, presidirà demà dimecres, a partir de les 11:00 hores, la presentació als mitjans de comunicació de la marca ‘Fruiturisme’, en el decurs d’un acte que tindrà lloc a l’ajuntament d’Aitona.
 
Tot seguit, a les 11:45 hores, la marca serà presentada als veïns del municipi i al sector de la fruita i del turisme en general.
 
La marca ‘Fruiturisme’ vol conjuntar la fruita, principal motor econòmic del municipi i producte més característic d’Aitona, amb el turisme. Amb aquest projecte, es vol potenciar la fruita dolça, principalment la nectarina, el paraguaio i la novedosa platerina, que resulta de la fusió entre la nectarina i el paraguaio, potenciant alhora el turisme de terres de l’interior de Catalunya, un turisme cultural, gastronòmic, natural,... i també de producte, d’un producte que identifica les terres de Lleida, i així fer del Baix Segre un destí turístic de referència.
 
Aquesta iniciativa municipal compta tant amb el suport institucional i del sector de la fruita dolça d’Aitona, com amb col·laboradors i patrocinadors.
 
 
 
 

11:00|.Ajuntament (c. Major, 6)|Aitona (Segrià)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la presentació de la marca ‘Fruiturisme’, de l’ajuntament d’Aitona.