El conseller Mascarell assisteix a la inauguració de la Setmana del Llibre en Català

query_builder   8 setembre 2011 16:58

event_note Nota de premsa

El conseller Mascarell assisteix a la inauguració de la Setmana del Llibre en Català

 
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà demà, divendres 9 de setembre, a l’acte d’inauguració de la 29a Setmana del Llibre en Català. L’acte tindrà lloc a les 17 hores, a l’Escenari Àgora del Parc de la Ciutadella de Barcelona i també hi intervindran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de la 29a Setmana del Llibre en Català, Àlbert Pèlach.
 
La Setmana del Llibre en Català es farà al Parc de la Ciutadella del 9 al 18 de setembre (dilluns 12 i dimarts 13 tancat). L’objectiu de la fira és reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.
 
La Setmana vol ser un punt de trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. A més de l’oferta editorial, la fira també ofereix altres activitats com lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes; sopars literaris; taules rodones; nits de música i cinema, i espectacles familiars.
La Setmana del Llibre en Català està organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, amb la col·laboració del Gremi d’Editors de Catalunya, del Gremi de Llibreters de Catalunya i del Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya. La fira compta amb el suport del Departament de Cultura i l’Ajuntament de Barcelona.
 
El Departament de Cultura considera com a fira estratègica la Setmana del Llibre en Català i hi destina 160.000 euros per a l’edició d’enguany, la mateixa quantitat que l’any passat.

17:00|.Escenari Àgora del Parc de la Ciutadella (pl. Prim) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la inauguració de la Setmana del Llibre en Català.