El president Mas impulsa la mediació empresarial com a sistema de resolució alternativa de conflictes

query_builder   14 setembre 2011 12:37

event_note Nota de premsa

El president Mas impulsa la mediació empresarial com a sistema de resolució alternativa de conflictes

  • El cap de l’Executiu presidirà demà l’acte de signatura d’un acord entre el Departament de Justícia i el Consell General de les cambres catalanes per promoure la mediació mercantil
 
El Departament de Justícia i el Consell General de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya signaran demà dijous, 15 de setembre, un acord de col·laboració per promocionar i impulsar el sistema de mediació empresarial. El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà aquest acte de signatura que es farà a les 12.00 hores, a la Sala Tàpies del Palau.
 
La mediació és un sistema de resolució alternativa de conflictes que té per objecte no només la desjudicialització de determinats conflictes sinó fonamentalment fer possible l’obtenció de solucions responsables, autogestionades i eficaces que assegurin el compliment posterior dels acords i que preservin la relació futura entre les parts.
 
El conveni que signaran la consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal, i el president del Consell General de les cambres catalanes, Miquel Valls, estableix l’obligació de les cambres de promoure els serveis de mediació empresarial en el conjunt de totes les seves delegacions i compromet al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya del Departament de Justícia a col·laborar en aquesta promoció i canalitzar els supòsits de mediació pública.
 
L’acte de demà s’iniciarà amb la signatura per part de la consellera i de Miquel Valls; tot seguit, aquest pronunciarà unes paraules, i el president Mas clourà l’acte amb un parlament.
 

12:00|.Sala Tàpies del Palau de la Generalitat (entrada pel C. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l'acte de signatura d'un acord de col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell General de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya per promocionar i impulsar el sistema de mediació empresarial. Subscriuran l'acord la consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal, i el president del Consell General de les cambres catalanes, Miquel Valls.