Els presidents de Catalunya, València i Múrcia es reuniran demà per impulsar el projecte del Corredor del Mediterrani

query_builder   15 setembre 2011 14:49

event_note Nota de premsa

Els presidents de Catalunya, València i Múrcia es reuniran demà per impulsar el projecte del Corredor del Mediterrani


 
  • Artur Mas serà l’amfitrió de la trobada, que tindrà lloc a les 9 del matí, al Palau de la Generalitat
  • Després de la sessió de treball hi haurà una compareixença conjunta dels tres presidents davant els mitjans de comunicació
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà demà divendres, 16 de setembre, amb els seus homòlegs de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i de Múrcia, Ramon Luís Valcárcel, per intensificar els treballs en defensa del projecte del Corredor ferroviari del Mediterrani.
 
La sessió de treball tindrà lloc a les 9.00 hores, al despatx del president català, al Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada però es podran fer imatges a l’inici.
 
Un cop finalitzada la reunió, al voltant de les 10.00 hores, els presidents Mas, Fabra i Valcárcel compareixeran davant els mitjans de comunicació, a la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat.
 
Nota: Els mitjans de comunicació podran accedir a aquest acte amb l’acreditació permanent del Palau; en cas de no disposar-ne, caldrà el carnet del mitjà i el DNI o acreditar-se enviant un correu amb les dades (nom, cognoms, DNI i mitjà ) a l’adreça premsa.president@gencat.cat
 
 
 

09:00|.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb els seus homòlegs de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i de Múrcia, Ramon Luís Valcárcel, per intensificar els treballs en defensa del projecte del Corredor ferroviari del Mediterrani. La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inici. Un cop finalitzada la reunió, al voltant de les 10.00 hores, els presidents Mas, Fabra i Valcárcel compareixeran davant els mitjans de comunicació, a la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat.