Presentació de l'Informe del PNUD 2007 en català que enguany analitza l'impacte del canvi climàtic

query_builder   10 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de l'Informe del PNUD 2007 en català que enguany analitza l'impacte del canvi climàtic

L'edició catalana de l'informe del PNUD compta amb el suport de l'Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans i de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat
El secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell, i el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària de la Generalitat, David Minoves, participaran demà dimarts (10:30 h) a la presentació de l'edició catalana de l'Informe de Desenvolupament Humà del PNUD 2007-2008. En l'acte, presidit per Ricardo Fuentes, co-autor de l'estudi, també hi intervindrà el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès. L'informe del PNUD ha estat traduït al català gràcies a la col¿laboració de l'Oficina de promoció de la Pau i els Drets Humans (Dep. Interior, Relacions Institucionals i Participació), l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Creu Roja a Catalunya. L'edició d'enguany d'aquest informe adverteix que el món s'ha de centrar en aspectes del desenvolupament com la reducció de la pobresa, la nutrició, la salut i l'educació, que es veuen afectats pel canvi climàtic. Sota el títol ¿La lluita contra el canvi climàtic. Solidaritat davant d'un món dividit¿, el document apunta que el món avança cap a un punt d'inflexió que podria afectar greument els països més pobres i deixar els seus ciutadans en una situació de malnutrició i de manca d'aigua. Els autors del treball insten els governs a establir objectius comuns per lluitar contra el canvi climàtic.

10:30|.Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (c/.Comte d'Urgell, 187)|Barcelona ()

El secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell, participarà en la presentació de l'Informe del PNUD 2007 en català.