El conseller de PTOP, Joaquim Nadal, signarà els convenis per a la rehabilitació integral de barris a Argentona, Arenys de Mar i Malgrat de Mar

query_builder   12 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de PTOP, Joaquim Nadal, signarà els convenis per a la rehabilitació integral de barris a Argentona, Arenys de Mar i Malgrat de Mar

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà demà els convenis per a la rehabilitació integral de barris a Argentona, Arenys de Mar i Malgrat de Mar.
A les 17.00 hores el conseller, juntament amb l'alcalde d'Argentona, Josep Masó, signarà el conveni per a la rehabilitació integral del barri de l'àrea de Sant Miquel del Cros, d'Argentona. L'acte tindrà lloc a l'antic Ajuntament (C. Gran, 65. Argentona). A les 18.15 hores el conseller, juntament amb l'alcalde d'Arenys de Mar, Ramon M. Vinyes, signarà el conveni per a la rehabilitació integral del barri de Sant Elm, d'Arenys de Mar. L'acte tindrà lloc a l'Ajuntament (C. Riera Bisbe Pol, 8. Arenys de Mar). Posteriorment, a les 19.30 hores el conseller, juntament amb l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, signarà el conveni per a la rehabilitació integral del barri del Castell a Malgrat de Mar. L'acte tindrà lloc a l'Ajuntament (C. Carme, 30. Malgrat de Mar). Finalment, a les 21.00 hores, el conseller assistirà a l'acte de celebració del 56è aniversari de Termotur S.L. L'acte tindrà lloc al pavelló de Can Xaubet de Pineda de Mar (Ctra. N-II Pk. 669. Pineda de Mar).

17:00|.Antic Ajuntament (c. Gran, 65) |Argentona (El Maresme)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, juntament amb l'alcalde d'Argentona, Josep Masó, signarà el conveni per a la rehabilitació integral del barri de l'àrea de Sant Miquel del Cros.