El Secretari per a la Immigració visita aquest dijous les Terres de l'Ebre

query_builder   9 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració visita aquest dijous les Terres de l'Ebre

Amorós lliurarà els diplomes d'un curs d'inserció sociolaboral per joves reagrupats a Amposta i visitarà un allotjament per temporers a Roquetes
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, visitarà demà dijous 10 de gener les Terres de l'Ebre en una jornada de reunions i treball amb autoritats locals. L'acompanyarà el director dels Serveis Territorials, Adam Tomàs. A les 10.30 hores participarà al Consell Comarcal del Montsià en el lliurament de diplomes d'un curs d'inserció sociolaboral per joves reagrupats. Posteriorment, atendrà els mitjans acompanyat per la titular d'Acció Social del Consell, Marta Cid, i pel titular de Joventut, Josep Rodrigo. Amorós es traslladarà a les 12 hores a l'Ajuntament de Tortosa per mantenir una reunió amb l'alcalde Ferran Bel. Finalment, a les 16 hores visitarà l'allotjament per temporers de Roquetes que gestiona Unió de Pagesos i també atendrà als mitjans interessats.

11:00|.Consell Comarcal del Montsià (pl. Lluís Companys, s/n)|Amposta (El Montsià)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, atendrà els mitjans de comunicació després de l'acte de lliurament de diplomes d'un curs d'inserció per joves reagrupats.