Demà divendres, a les 16.45 hores, a l'Ajuntament de Cunit

El departament d'Interior i l'Ajuntament de Cunit signen l'adhesió d'aquesta població al programari SIPCAT

query_builder   22 setembre 2011 11:05

event_note Nota de premsa

Demà divendres, a les 16.45 hores, a l'Ajuntament de Cunit

El departament d'Interior i l'Ajuntament de Cunit signen l'adhesió d'aquesta població al programari SIPCAT

El conseller d’Interior, Felip Puig, i l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, signaran demà divendres 23 de setembre, a les 16.45h, un conveni de col·laboració per a l’adhesió del municipi al programari de gestió i suport als processos de les policies locals denominat SIPCAT.
 
En la signatura també hi seran presents el director general d’Administració de Seguretat, Andreu J. Martinez; el regidor de Seguretat Ciudadana i Protecció Civil, Ivan Faccia; la subdirectora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Tarragona, Carme Mansilla; i el sotsdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.
 
Prèviament a la signatura del conveni, el conseller Puig signarà en el Llibre d’Honor de l’ajuntament.
 
En acabar la signatura, el conseller i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació.
 
 
 
 
Per a més informació, podeu contactar amb Joana Vallès al 659 03 46 42 o amb la oficina de comunicació del Departament d'Interior: 93 551 21 48 / 93  551 22 48 / 93 551 22 69

16:45|.Ajuntament de Cunit (c. Major, 12)|Cunit (Baix Penedès)

El conseller d’Interior, Felip Puig, i l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, signaran un conveni de col·laboració per a l’adhesió del municipi al programari de gestió i suport als processos de les policies locals denominat SIPCAT.