El president de la Generalitat assistirà demà a diversos actes de celebració de la Festa Major de Barcelona

query_builder   23 setembre 2011 11:19

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat assistirà demà a diversos actes de celebració de la Festa Major de Barcelona

 
 
  • Artur Mas, juntament amb l’alcalde de Barcelona, anirà  a la missa de la Basílica de la Mercè i assistirà a les actuacions castelleres que hi hauran a la Plaça de Sant Jaume
  
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà demà, dissabte, 24 de setembre, en alguns dels actes de Festa Major organitzats pel consistori amb motiu de la celebració de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de la ciutat.
 
La jornada s’iniciarà amb l’assistència del cap del Govern i de l’alcalde a l’eucaristia que concelebrarà el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, amb motiu de la festivitat de la Mercè i que tindrà lloc a les 10.30 hores, a la Basílica de la Mercè de Barcelona. Un cop finalitzada la missa, el president i la resta d’autoritats assistiran a l’exhibició de castellers que hi haurà a la porta de la Basílica.
 
Al voltant d’un quart d’una del migdia, el president Mas i l’alcalde Trias aniran a l’Ajuntament de Barcelona on saludaran els representants de les Cases Regionals. Tot seguit, des del balcó del consistori seguiran les diferents actuacions castelleres que tindran lloc a la Plaça de Sant Jaume així com la representació del Ball de l’Àliga i dels Gegants de Barcelona.
 

 

10:30|.Basílica de la Mercè|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà en diversos actes de Festa Major, organitzats pel consistori amb motiu de la celebració de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de la ciutat. A les 10.30 hores, assistirà a l’eucaristia que concelebrarà el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, amb motiu de la festivitat de la Mercè. Posteriorment, al voltant de les 12.15 hores, Artur Mas i Xavier Trias seguiran, des del balcó de l'Ajuntament, l'exhibició castellera que tindrà lloc a la Plaça de Sant Jaume.