El conseller Pelegrí presidirà divendres a Barcelona la inauguració oficial de la presentació internacional d'Alimentaria 2012

query_builder   28 setembre 2011 12:07

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí presidirà divendres a Barcelona la inauguració oficial de la presentació internacional d'Alimentaria 2012

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà el proper divendres, dia 30 de setembre, a Barcelona, la inauguració oficial de l’acte de presentació  a la premsa internacional de la fira Alimentaria 2012.
 
Aquesta inaguració oficial tindrà lloc a les 10:00 hores, a la Casa Llotja del Mar de Barcelona. L’acte anirà seguit, durant tot el matí, de diverses conferències informatives sobre Alimentaria 2012 i la indústria de l’Alimentació i Begudes.
 
A més del conseller Pelegrí, intervindran en la inauguració oficial Josep Lluís Bonet, president del Comitè Organitzador d’Alimentaria, president de Freixenet i president de la Fira de Barcelona; Isabel Bombal, directora general d’Indústria i Mercats Alimentaris, del Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí; Fernando Salazar, vicepresident executiu de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), i Jesús Serafín Pérez-Díaz, president de la Federació Espanyola d’Indústries de l’Alimentació i Begudes, president del Consell d’Administració de la Confederació Europa d’Indústries Alimentàries i president del Saló Expobegudes d’Alimentaria.
 
 

10:00|.Casa Llotja de Mar (av. Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la inauguració oficial de la presentació internacional d'Alimentària 2012.