El president Artur Mas inaugura demà la 14a Assemblea ordinària de l'ACM

query_builder   30 setembre 2011 11:53

event_note Nota de premsa

El president Artur Mas inaugura demà la 14a Assemblea ordinària de l'ACM

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà dissabte, dia 1 d'octubre, a les 10 del matí l’acte inaugural de la 14a Assemblea ordinària de l’ACM (Associació Catalana de Municipis i Comarques), que se celebrarà a l’Auditori de Caixa Fòrum de Barcelona.
 
Obrirà l’Assemblea l’actual president, Salvador Esteve, per fer la salutació de benvinguda; a continuació intervindrà l’alcalde Trias i, tot seguit, el president Mas farà el seu parlament.
 
Durant l’Assemblea s’escollirà el nou president de l’ACM, que rellevarà l’actual. També coincidint amb el 30è aniversari de l’ACM, la jornada es tancarà amb un reconeixement als presidents de l’entitat municipalista. L’Associació Catalana de Municipis i Comarques compta en l’actualitat amb 986 entitats municipalistes adherides.

10:00|.Caixa Forum|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració de la 14a Assemblea ordinària de l'Associació Catalana de Municipis. Obrirà l’Assemblea l’actual president, Salvador Esteve, per fer la salutació de benvinguda; a continuació intervindrà l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias i, tot seguit, el president Mas farà el seu parlament. Durant l’Assemblea, s’escollirà el nou president de l’ACM i, coincidint amb el 30è aniversari de l'associació, la jornada es tancarà amb un reconeixement als presidents de l’entitat municipalista.