Presentació de la Guia d'impuls a la responsabilitat social empresarial

query_builder   25 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la Guia d'impuls a la responsabilitat social empresarial

Pretén ser una eina per facilitar i difondre la integració de la responsabilitat social empresarial (RSE) i la gestió ambiental
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat per la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas; el catedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Barcelona, Tulio Raul Rosenbuj; i la directora de PriceWaterhouseCoopers, M. Luz Castilla, presentarà el proper dilluns, 28 de gener, la Guia d'impuls a la responsabilitat social empresarial a la seu del Cercle d'Economia. La Guia pretén ser una eina per facilitar i difondre la integració de la responsabilitat social empresarial (RSE) i la gestió ambiental, a partir de l'anàlisi de bones pràctiques d'organitzacions representatives a Catalunya que tenen implantats sistemes de gestió ambiental o que realitzen actuacions en aquest àmbit.

12:30|.Cercle d'Economia (c. Provença, 298)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat per la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas, presentarà la Guia d'impuls a la responsabilitat social empresarial.