El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència

query_builder   8 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència

Durant la seva intervenció facilitarà dades sobre el finançament i les inversions necessàries a Catalunya i, concretament, a les comarques lleidatanes
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, pronunciarà la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya" a la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida (Segrià). La presentació de l'acte que tindrà lloc dimecres, 9 de gener, a les 13 hores, anirà a càrrec del president de la Cambra, Joan H. Simó. Aquest acte forma part d'una sèrie de conferències que el conseller Joan Puigcercós realitza per tot el territori català. L'objectiu d'aquestes conferències és conscienciar la societat civil i els agents socioeconòmics de la necessitat d'aconseguir un nou acord de finançament que garanteixi la suficiència econòmica i les inversions necessàries per al desenvolupament de Catalunya com a país.

13:00|.Cambra de Comerç i Indústria (c. Anselm Clavé, 2)|Lleida (El Segrià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, pronunciarà la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya" a Lleida.