El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya"

query_builder   9 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya"

Durant la seva intervenció facilitarà dades sobre el finançament i les inversions necessàries a Catalunya i, concretament, a les Terres de l'Ebre
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, pronunciarà la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya" a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa (Baix Ebre). La presentació de l'acte, que tindrà lloc dimecres, 9 de gener, a les 19 hores, anirà a càrrec del president de la Cambra, José Luis Mora. Aquest acte forma part d'una sèrie de conferències que el conseller Joan Puigcercós realitza per tot el territori català. L'objectiu d'aquestes conferències és conscienciar la societat civil i els agents socioeconòmics de la necessitat d'aconseguir un nou acord de finançament que garanteixi la suficiència econòmica i les inversions necessàries per al desenvolupament de Catalunya com a país.

19:00|.Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa (c. Cervantes , 7)|Tortosa (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, pronunciarà la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya" a Tortosa.