El conseller Mascarell visita diversos monuments i equipaments culturals a Tarragona i Reus

query_builder   6 octubre 2011 11:09

event_note Nota de premsa

El conseller Mascarell visita diversos monuments i equipaments culturals a Tarragona i Reus

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, visitarà demà, divendres 7 d’octubre, diversos equipaments culturals de Tarragona i Reus. El conseller arribarà a les 10.30 hores a l’Ajuntament de Tarragona, on serà rebut per l’alcalde, Josep Felix Ballesteros; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, i el director dels  Serveis Territorials del Departament de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs.
 
A les 11 hores visitarà l’edifici de la Tabacalera, i a les 12 hores arribarà a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). A les 12.30 hores el conseller visitarà la Catedral de Tarragona i el Museu Diocesà.
 
A la tarda, el conseller es desplaçarà a Reus i a les 16.45 hores visitarà el Centre de la Imatge Mas Iglesias.
 
Posteriorment, a les 17.45 hores, el conseller Mascarell arribarà a l’Ajuntament d’Alcover, on serà rebut per l’alcalde, Anton Ferrè. Tot seguit, visitarà el convent de Santa Anna i inaugurarà la Fira  de Bandolers.

Nota: El conseller de Cultura atendrà els mitjans durant la seva visita a l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, a partir de les 12 hores.

12:00|.Institut Català d'Arqueologia Clàssica (pl. d'en Rovellat, s/n)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, visitarà diversos monuments i equipaments culturals a Tarragona i Reus. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.  Més informació.