Roda de premsa de presentació de Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

query_builder   1 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Roda de premsa de presentació de Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

Demà dijous, 2 d’octubre, es farà la presentació del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. La roda de premsa tindrà lloc a les 16.30 hores a la Sala de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona. Assistiran a l’acte el secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera; l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i la directora del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, Rosa Pera.

El Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona és un projecte que respon a la necessitat de dotar la ciutat d’un equipament cultural arrelat en la creació i el pensament contemporanis. Comptant amb el suport compartit de l’Ajuntament de Girona i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de Fundació Caixa Catalunya i iGuzzini, neix el 2008. El Bòlit té la voluntat d’impulsar la transmissió de coneixement a la ciutadania, mitjançant la producció i l’exhibició de projectes
artístics contemporanis.

16:30|.Ajuntament de Girona (pl. del Vi, 1)|Girona (El Gironès)

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera, i l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, presentaran el Centre d'Art Contemporani de Girona. També intervindrà en la roda de premsa la directora del centre, Rosa Pera.