El conseller Saura i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuneixen a Sevilla

query_builder   17 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuneixen a Sevilla

Dilluns, 20 d'octubre (12.00 h), la Fundació de les Tres Cultures del Mediterrani de Sevilla acollirà la Segona Reunió de comunitats per al desenvolupament dels estatuts
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà el pròxim dilluns amb representants dels governs autonòmics de tot l’Estat que han reformat els seus Estatuts. Es tracta de la segona trobada d’aquestes característiques que se celebra a l’Estat. En la primera, que es va celebrar el passat juliol a Saragossa, es va acordar donar continuïtat a aquest tipus de trobades per analitzar de forma conjunta el ritme de desplegament dels Estatuts i fórmules de col·laboració en aquest àmbit.
 
La trobada comptarà amb la participació de consellers d’Andalusia (vicepresident Gaspar Zarrias); de Catalunya (conseller Joan Saura); d’Aragó (vicepresident José Ángel Biel); de Balears (director de l’Advocacia, Pere Agulló); País Valencià (conseller de Governació, Serafín Castellano) i Castella i Lleó (conseller de Governació, J. Antonio de Santiago Juárez-López). 
 
A les 12.00h, els consellers atendran els mitjans de comunicació. Tot seguit, es podran prendre imatges de l’inici de la trobada.
 

12:00|.Fundació Tres Cultures del Mediterrani. Pavelló Hassan II (c. Max Planck, 2. Illa de la Cartoixa)| (Andalusia)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà amb representants dels governs autonòmics de tot l’Estat que han reformat els seus Estatuts. Es tracta de la segona trobada d’aquestes característiques.  A les 12.00h, els consellers atendran els mitjans de comunicació. Tot seguit, es podran prendre imatges de l’inici de la trobada.