La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura les jornades del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació a Lleida

query_builder   13 octubre 2011 16:38

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura les jornades del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació a Lleida

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà divendres 14 d’octubre les XXll Jornades Estatals del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació, sota el títol L’avaluació per a la millora professional. A l’acte, que tindrà lloc a les 9 del matí a la Universitat de Lleida, també hi assistiran el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.
 
Als parlaments de l’acte inaugural, a banda de la consellera Rigau, hi participaran l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, que farà la benvinguda; la presidenta del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya (FEAEC), Rosa M. Rios; i el president del Fòrum Europeu d’Administradors d’Espanya (FEAE), Josep Serentill.
 
 
13 d’octubre de 2011

09:00|.Edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Campus de Cappont (c Jaume II, 67)|Lleida (Segrià)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà les XXII Jornades Estatals del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació: "L'avaluació per a la millora professional". També hi assitirà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré.