El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la celebració del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet

query_builder   22 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la celebració del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet

Prèviament farà una visita institucional a l'ajuntament d'aquesta ciutat
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà els actes de celebració del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran Albert Francàs de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), el dijous, 23 d’octubre. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, i del Secretari d'Acció Ciutadana, Josep Maria Civis. L’acte també comptarà amb la participació de l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà al Casal a les 17 hores i, després de visitar-ne les instal·lacions, farà entrega d'una placa commemorativa al president del Consell del Govern del casal, Joan Llaberia.
 
Prèviament, a les 16 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet acompanyat pel director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda.  A l’ajuntament, després de signar en el Llibre d’Honor, es reunirà amb l’alcalde. 

17:00|.Casal de la Gent Gran (Rambla Sant Sebastià, 46)|Santa Coloma de Gramenet (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la celebració del 30è aniversari del Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet. Prèviament, a les 16 hores, el conseller Ausàs visitarà l’Ajuntament de la ciutat. L'acompanyarà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.