El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Bellmunt del Priorat i Marçà

query_builder   22 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Bellmunt del Priorat i Marçà

Visitarà les mines de plom de Bellmunt del Priorat finançades amb 562.366 euros del PUOSC i 250.101 euros del Feder
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, visitarà els municipis de Bellmunt del Priorat i Marçà (Priorat), dijous, 23 d’octubre.
 
A Bellmunt del Priorat, a les 12 hores, mantindrà una reunió de treball amb l’alcaldessa, Maria Secall, i la resta de membres del consistori. Després, a les 12.35 hores, visitarà el municipi i les mines de plom, on atendrà els mitjans de comunicació.
 
Les obres de condicionament de les mines de plom han estat finançades en diferents fases del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) per un import total de 562.366 euros. Aquesta actuació també es va beneficiar d’un ajut de 250.101 euros dels Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) del període 2000-2006 que se li va atorgar pel seu valor turístic i patrimonial. Precisament, els nous objectius d’aquest fons europeu, Feder 2007-2013, es presentaran l’endemà, dia 24 d’octubre, en una jornada al Palau Firal de Tarragona.
 
A la tarda, a les 17 hores, el director general visitarà Marçà, on també mantindrà una reunió amb l’equip de govern municipal i, acompanyat per l’alcalde, Josep Maria Piqué, visitarà el Centre d’Interpretació de la Tortuga Mediterrània, finançat amb 83.528,10 euros del PUOSC.

12:45|.Mines de Bellmunt del Priorat. Carretera de la Mina, s/n. |Bellmunt del Priorat (El Priorat)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Bellmunt del Priorat i Marçà