El conseller de Governació, Jordi Ausàs, col·loca la primera pedra dels vestidors municipals de la zona esportiva d'Almoster

query_builder   23 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, col·loca la primera pedra dels vestidors municipals de la zona esportiva d'Almoster

També inaugurarà el condicionament de dos carrers d'Almoster, obra subvencionada amb un total de 85.510 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, col·locarà la primera pedra dels vestidors municipals de la zona esportiva d’Almoster (Baix Camp) divendres, 24 d’octubre, a les 17.30 hores. Aquesta actuació ha estat subvencionada amb 55.104 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
Abans, a les 17 hores, el conseller Jordi Ausas es reunirà amb l’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, i l’equip de govern del consistori. Tot seguit tindrà lloc l’acte de col·locació de la primera pedra dels vestidors municipals de la zona esportiva amb els parlaments de l’acalde, Àngel Xifré, i el conseller Jordi Ausàs, que clourà l’acte inaugural. L’acte també comptarà amb l’assistència del coordinador territorial de la Secretaria de l'Esport, Francesc Aguiló.
 
A les 18 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugurarà el condicionament dels carrers Sant Miquel i Verge de Montserrat d’Almoster. L’arranjament d’aquests carrers ha estat subvencionat amb un total de 85.510 euros del PUOSC. 

17:30|.Zona esportiva (c. Aubareda, s/n)|Almoster (El Baix Camp)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, col·locarà la primera pedra dels vestidors municipals de la zona esportiva d'Almoster.