El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura la reforma de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

query_builder   24 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura la reforma de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

Les obres han estat subvencionades amb 130.899 euros pel Pla únic d'obres i serveis
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, inaugura, juntament amb l’alcalde de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), Salvador Cañellas, les obres de reforma de la casa consistorial, diumenge 26 d’octubre, a les 12 hores.
 
Les obres de reforma de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera han tingut un pressupost de 428.910,26 euros, dels quals el Departament de Governació i Administracions Públiques ha aportat 130.899 euros a través del  Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Amb la reforma, s’han redistribuït els espais interiors, s’ha millorat l’accessibilitat amb la instal·lació d’un ascensor i s’han adaptat les instal·lacions i els elements de seguretat a les normatives vigents.
 
A l’acte també hi assistiran el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Antoni Cornellas, i el gerent dels serveis d’equipaments i infraestructures de la Diputació de Barcelona, Josep Solé, així com alcaldes dels municipis del Vallès Oriental.

12:00|.Ajuntament (c. Major, 24)|Sant Esteve de Palautordera (El Vallès Oriental)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de reforma de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.