El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la sessió constitutiva de l'Observatori Català del Civisme

query_builder   24 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la sessió constitutiva de l'Observatori Català del Civisme

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 18 hores, abans de l'inici de la reunió
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la sessió constitutiva de l’Observatori Català del Civisme dilluns, 27 d’octubre, a la Sala de Música del Palau de Pedralbes de Barcelona. A la sessió, que tindrà lloc a les 18 hores, també intervindrà el secretari d’Acció Ciutadana i vicepresident primer, Josep Maria Civis, i la directora general d’Acció Cívica i vicepresidenta segona, Violant Mascaró.
 
 L’Observatori va ser creat pel Govern català el 18 de desembre de 2007 com a  òrgan assessor i consultiu de l’Administració de la Generalitat en matèria de civisme a Catalunya i està adscrit a la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 18 hores, abans de la reunió, i es podran prendre imatges a l’inici de la sessió.

18:00|.Sala de Música del Palau de Pedralbes (Av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la sessió constitutiva de l’Observatori Català del Civisme . A la sessió també intervindrà el secretari d’Acció Ciutadana i vicepresident primer, Josep Maria Civis, i la directora general d’Acció Cívica i vicepresidenta segona, Violant Mascaró.