El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou sistema d'abastament d'aigua potable de Puiggròs

query_builder   2 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou sistema d'abastament d'aigua potable de Puiggròs

La construcció del nou dipòsit ha estat subvencionada amb un total de 186.679 del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou sistema d’abastament d’aigua potable de Puiggròs (Garrigues) el proper divendres, 3 d’octubre, a les 11 hores. Les obres del nou dipòsit han estat finançades amb 186.679euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
A les 10.30 hores, acompanyat del delegat del Govern català a Lleida, Miquel Pueyo, i del director dels Serveis Territorials del Departament, Tomàs Pujol, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Puiggròs, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde Juli Muro i l’equip de govern. Tot seguit es traslladarà a la plaça Major on s’inaugurarà el nou sistema d’abastament d’aigua del municipi.
 
Després de l’explicació tècnica de les obres, tindran lloc els parlaments de l’alcalde de Puiggròs, Juli Muro, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs, que clourà l’acte inaugural.

11:00|.Plaça Major|Puiggròs (Les Garrigues)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou sistema d’abastament d’aigua potable de Puiggròs.