El conseller Joan Saura presideix la presentació de l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals

query_builder   17 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura presideix la presentació de l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà demà la nova Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI), que aplega professionals del pr
Aquesta iniciativa pretén constituir-se en el primer pas del futur Col¿legi Professional que haurà de defensar els interessos de la professió i vetllar per la seva pràctica ètica. L'ACPRI vol ser el punt de trobada, de debat d'experiències i té entre d'altres finalitats unificar criteris sobre el protocol, el cerimonial i l'organització d'actes. L'acte de presentació estarà conduït pel periodista Xavier Coral i presidit pel conseller d'Interior i Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura. La conferència inaugural serà a càrrec d'Emili Farrerons, director de Relacions Institucionals i Protocol de Fira de Barcelona.

19:00|.Auditori Caixa Penedès (c. Pau Claris, 77)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà la presentació de l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI).