El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova llar residència Claror de la Seu d'Urgell

query_builder   3 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova llar residència Claror de la Seu d'Urgell

La construcció ha estat subvencionada amb 200.000 euros per la Generalitat
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat pel director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, inaugurarà la nova llar residència Claror de la Seu d’Urgell (Alt Urgell) el proper dissabte, 4 d’octubre, a les 17 hores. Les obres de la nova residència, que compta amb dotze places destinades a disminuïts psíquics, han estat finançades amb 200.000 euros per la Generalitat.
 
Acompanyat de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla i del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’equipament que gestiona l’Associació Prominusvàlids de l’Alt Urgell. La nova residència s’ubica en el primer pis de l’edifici que actualment ja acull el taller ocupacional de l’entitat.
 
Després de la visita, tindran lloc els parlaments del president de l’Associació Prominusvàlids de l’Alt Urgell, Ramon Graell; de l’alcalde, Albert Batalla, i del conseller de Governació, Jordi Ausàs, que clourà l’acte inaugural.

17:00|.Llar residència Claror (av. Valira, 19)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la nova llar residència Claror.