El secretari d'Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, assisteix a la II Trobada de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran

query_builder   3 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari d'Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, assisteix a la II Trobada de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran

La Trobada comptarà amb la participació d'una vintena de colles de diferents casals de tot Catalunya
El secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, assistirà a la II Trobada de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc dissabte 4 d’octubre, a partir de les 11 del matí, a la Bisbal d’Empordà. La trobada, organitzada per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la Federació Sardanista de Catalunya i la Confraria Sant Raimon – Associació de Gent Gran, comptarà amb la participació d’una vintena de colles de diferents casals de tot Catalunya.
 
L’edició d’enguany de la Trobada de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran suposa la consolidació d’una iniciativa que va néixer l’any passat amb l’objectiu d’aplegar, en una ballada, els usuaris i les usuàries d’aquests equipaments cívics que, alhora, comparteixen l’afició per la sardana. La primera trobada es va celebrar a Vilafranca del Penedès, el 6 de maig de 2007.
 
La ballada pròpiament dita començarà a les 12 del migdia, al passeig de Marimon Asprer, i anirà a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal, que interpretarà les sardanes següents: El meu promès (galop d’entrada), de Josep Serra; Colla Violetes del Bosc, de Manel Saderra Puigferrer; Festa anyal, de Josep Maria Soler; L’Albert i en Cesc, de Conrat Saló; Malgrat per tu, de Xavier Forcada; En Juli i la Montse, d’Antoni López; L’Ermita dels Àngels, de Pau Marons; El bon hereu, de Ricard Viladessau, i Ara és l’hora de Banyuls, de Jordi Beumala.
 
Els parlaments institucionals tindran lloc a partir de dos quarts de 2 del migdia, al mateix passeig, i aniran a càrrec de Bartomeu Duran i Olària, president de la Federació Sardanista de Catalunya; Armand Beneyto, president de la Confraria Sant Raimon de Penyafort- Associació de Gent Gran de Vilafranca del Penedès; Josep Maria Civis, secretari d’Acció Ciutadana, i Lluís Sais i Puigdemont, alcalde de la Bisbal d’Empordà.
 
L’acte finalitzarà amb un dinar de germanor al pavelló firal de la Bisbal.

13:30|.Passeig de Marimon Asprer|Bisbal d'Empordà (El Baix Empordà)

El secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, assistirà a la II Trobada de Colles Sardanistes dels Casals de Gent Gran.