El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la CiberCaixa del casal de gent gran Les Bernardes de Salt

query_builder   8 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la CiberCaixa del casal de gent gran Les Bernardes de Salt

Aquest espai facilita l'accés de les persones grans a les noves tecnologies
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la CiberCaixa del casal de gent gran Les Bernardes de Salt (Gironès), el dijous, 9 d’octubre, a les 12.30 hores. Les cibercaixes, fruit de la col·laboració entre la Secretaria d’Acció Ciutadana i la Fundació “la Caixa”, són espais que faciliten l’accés de les persones grans a les noves tecnologies mitjançant la realització de cursos d’informàtica i el suport a l’autoaprenentatge.
 
L’acte inaugural també comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, i el delegat general de “la Caixa” a Girona, Rafael García. A l’acte també està prevista l’assistència del delegat del govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy; de la directora dels serveis territorials del Departament de Governació a Girona, Mireia Mata, i de la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró.
 
El conveni entre la Secretaria d’Acció Ciutadana i la Fundació “la Caixa” es va iniciar l’any 1993. Des d’aleshores, aquest acord de col·laboració ha permès que 40 casals de gent gran ampliïn i millorin la seva oferta d’activitats culturals i formatives, i que 26 d’ells disposin de cibercaixes.
 
Prèviament a la inauguració de la Cibercaixa, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’ajuntament de Salt, on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcaldessa.

12:30|.Casal de gent gran Les Bernardes (c. de la Diputació, 2)|Salt (El Gironès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugurarà la Cibercaixa del casal de gent gran Les Bernardes. A l'acte també hi assistirà  el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.