El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, presideix la Comissió d'Industrialització

query_builder   24 octubre 2011 11:54

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, presideix la Comissió d'Industrialització

Xavier Pallarès i la directora territorial d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, atendran els mitjans de comunicació a les 12.00 hores a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, presideix aquest dimarts, 25 d’octubre, a les 10.30h, una nova reunió de la Comissió d’Industrialització de les Terres de l’Ebre a la seu de la Delegació Territorial del Govern, a Tortosa.
 
La Comissió comptarà, a més, amb l’assistència per part del Govern de la Generalitat, del director territorial d’Ensenyament i les directores territorials dels departaments d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, i de Territori i Sostenibilitat, Carme Bigorra; el subdirector general de Política Industrial, Jordi Carbonell; responsable del Servei d’Assessorament d’Incentius d’ACC1Ó, Lurdes Mochales.
D’altra banda, per part dels sectors socioeconòmics de les Terres de l’Ebre hi seran el president de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), Emili Castellà; el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell i el representant de PIMEC, Joaquim Monllau; juntament amb els delegats sindicals d’UGT, Wifredo Miró, de CCOO, Josep Casadó, i d’USOC, David Queralt.
 
Un cop finalitzada la reunió, a les 12.00h aproximadament, Xavier Pallarès, acompanyat de la directora territorial d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, oferiran una roda de premsa per explicar els principals temes que s’hagin tractat en la reunió de la Comissió d’Industrialització.

12:00|.Delegació Territorial del Govern (c. Montcada, 23. Palau Abària)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, presidirà una nova reunió de la Comissió d’Industrialització de les Terres de l’Ebre. Xavier Pallarès i la directora territorial d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, atendran els mitjans de comunicació a les 12h.