168 persones de Terres de l'Ebre participen en el sopar del Programa "Noces d'Or"

query_builder   30 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

168 persones de Terres de l'Ebre participen en el sopar del Programa "Noces d'Or"

Aquest programa homenatja i suposa un reconeixement a les parelles que celebren 50 anys de convivència
El director dels Serveis Territorials de Governació a Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, presideix el sopar del Programa “Noces d’Or” amb la gent gran de les Terres de l’Ebre i Barcelona dissabte, 1 de novembre, a Santa Susanna (Maresme). Aquest programa homenatja les parelles que celebren els cinquanta anys de matrimoni o de convivència. Els 168 convidats de Terres de l’Ebre provenen de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta. A més, estan convidades al sopar 136 persones del Barcelonès.
 
El Programa “Noces d’Or”, organitzat pel Departament de Governació, el va crear la Generalitat de Catalunya l’any 1989 i consisteix en una estada de cinc dies i quatre nits a Santa Susanna, on s’organitzen tot un conjunt d’activitats fonamentades en el fet convivencial de la parella. El Programa es basa en l’atenció i la dinamització de la gent gran i, alhora, suposa un reconeixement a les parelles que han viscut uns anys difícils de la nostra història recent i que han fet possible la construcció del nostre país amb el seu testimoni de convivència.
 
Aquest any està previst que hi participin prop de 5.100 persones d’arreu de Catalunya, distribuïdes en diferents torns. Les activitats que es duen a terme durant els dies de l’estada estan organitzades i coordinades per un grup d’educadors de la Fundació Pere Tarrés.

21:00|.Hotel Sirius. Avinguda del Mar, 18. |Santa Susanna (El Maresme)

El director dels Serveis Territorials de Governació a Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, presideix el sopar del Programa “Noces d’Or” amb la gent gran de les Terres de l’Ebre i Barcelona