El director general per a la Immigració, Xavier Bosch, presideix el lliurament dels VIII Premis Francesc Candel

query_builder   25 octubre 2011 10:32

event_note Nota de premsa

El director general per a la Immigració, Xavier Bosch, presideix el lliurament dels VIII Premis Francesc Candel

Els cinc guardonats són l’Ajuntament de Tàrrega, el Centre de Normalització Lingüística d'Osona, l'Institut Roquetes, SOS Racisme Catalunya i l'Associació de Veïns de Rocafonda
 
És una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla amb el suport del Departament de Benestar Social i Família
 
El director general per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família, Xavier Bosch, i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla, lliuraran aquest dimecres 26 d’octubre els VIII Premis Francesc Candel, destinats a guardonar les bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant. L’acte tindrà lloc al pati Llimona de Barcelona (Regomir, 3) a les set de la tarda.
 
Els premiats d’enguany són: l'Ajuntament de Tàrrega, per la campanya i l'exposició Desmuntant rumors; el Centre de Normalització Lingüística d'Osona, a Vic, per l'espectacle Amb veu nova, les velles paraules; l'Institut de Roquetes, pel Projecte Arrels; SOS Racisme Catalunya, a Barcelona, per la iniciativa Laboratori Antiracista i l'Associació de Veïns de Rocafonda, a Mataró, per l'experiència Totes Plegades.
 
Els premis són una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Distingeixen entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el reconeixement del país (llengua, tradicions, geografia i història i valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, el contacte entre catalans i immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació.

19:00|.Pati Llimona (c. Regomir, 3) |Barcelona (Barcelonès)

El director general per a la Immigració, Xavier Bosch, presidirà el lliurament dels VIII Premis Francesc Candel, que promou la Fundació Lluís Carulla amb el suport del Departament de Benestar Social i Família.