Lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2008

query_builder   10 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2008

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà demà dimarts, 11 de novembre, l’acte de lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2008, convocats pel Club EMAS, l’Associació d’organitzacions registrades EMAS a Catalunya, i amb el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Aquests premis, que és el primer any que se celebren, reconeixen la tasca que aquestes organitzacions duen a terme en favor del medi ambient.
 
L’EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina de gestió mediambiental per a empreses i altres organitzacions, d'aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Aquest comportament és auditat de forma externa i el registre l’emet, en nom de la Unió Europea, el corresponent organisme competent que, a Catalunya, és la Direcció de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

18:30|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat de la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas, presidirà l’acte de lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2008.