Presentació de l'exposició Cellers que dansen

query_builder   26 octubre 2011 15:16

event_note Nota de premsa

Presentació de l'exposició Cellers que dansen

  • Cellers que dansen és una mostra de vídeodansa
 
Demà, dijous, 27 d’octubre, el director dels Serveis Territorials de Cultura, Jordi Agràs, conjuntament amb representants dels cellers modernistes de Barberà de la Conca, Cornudella, l’Espluga de Francolí, Falset, Nulles i Rocafort de Queralt, presentarà l’Exposició  “Cellers que dansen”. Aquesta exposició forma part del cicle Patrimoni i creació contemporània, convocatòria 2011. Aquest projecte pretén divulgar el patrimoni i incentivar el treball col·lectiu entre artistes de diferents disciplines.
 
L’exposició mostra el treball d’un vintena d’artistes -entre vídeocreadors, ballarins i músics- que, dividits per grups, han realitzat el seu projecte creatiu en un dels sis cellers modernistes de la demarcació inclosos en el conveni signat entre l’Obra Social la Caixa i el Departament de Cultura. Un conveni que es va signar pel període 2009-2013 i que té per objectiu realitzar actuacions dirigides a la recuperació de monuments catalans d’elevat interès patrimonial, arquitectònic i artístic.
 
L’exposició serà inaugurada el mateix dijous, a les 8 de la tarda, a la Casa de la Generalitat (C. Major, 14), on hi romandrà fins el 9 de desembre. Més endavant, itinerarà pels diferents cellers que hi han participat.
 
Més informació:
Òscar Subirats (Serveis Territorials de Cultura)

11:30|.Sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona (c. Major, 14)|Tarragona (Tarragonès)

El director dels Serveis Territorials de Cultura, Jordi Agràs, conjuntament amb representants dels cellers modernistes de Barberà de la Conca, Cornudella, l’Espluga de Francolí, Falset, Nulles i Rocafort de Queralt, presentarà l’Exposició  “Cellers que dansen”.