El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clou una jornada sobre els governs locals i el model territorial de Catalunya a Tàrrega

query_builder   12 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clou una jornada sobre els governs locals i el model territorial de Catalunya a Tàrrega

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 13 hores, abans de la cloenda de la jornada
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà la jornada Els Governs locals i el model territorial de Catalunya, que se celebra a Tàrrega (Urgell), el dijous 13 de novembre. El conseller Jordi Ausàs atendrà els mitjans de comunicació a les 13 hores, abans de la cloenda de la jornada.
 
La intervenció del conseller Jordi Ausàs tindrà lloc a les 13.30 hores després del debat, en què participaran un representant de cadascun dels grups polítics presents en els consells comarcals de Lleida. En la cloenda també intervindran el president de l’ACM, Salvador Esteve i el president del Fòrum Comarcal, Jordi Xargay.
 
La jornada està organitzada pel Fòrum Comarcal de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). El Fòrum Comarcal de l’ACM aplega els consells comarcals de Catalunya  amb la finalitat de representar, a tots els nivells, els interessos de les comarques, i estimular intercanvis entre els mateixos consells i també entre els consells i la Generalitat.

13:00|.Consell Comarcal de l'Urgell (c. d'Agoders, 16)|Tàrrega (L' Urgell)

El conseller de Governació i Administracions públiques, Jordi Ausàs, clourà una jornada sobre els governs locals i el model territorial de Catalunya.