El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització de la plaça de Josep Espona de Balenyà

query_builder   13 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització de la plaça de Josep Espona de Balenyà

Les obres han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 111.544 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la primera fase de les obres d’urbanització de la plaça de Josep Espona de Balenyà (Osona) divendres, 14 de novembre, a les 11 hores. En la inauguració, estarà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega i del coordinador dels serveis territorials del Departament de Governació a la Catalunya Central, Antoni Casassas.
 
La primera fase d’aquesta obra ha estat finançada amb 111.544 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).  L’obra, que té un pressupost de 737.330 euros, inclou una rambla de vianants i un conjunt de plataformes a diferents nivells destinades a zones de jocs, al mercat setmanal, a una font, a un bar i un quiosc, entre d’altres. La superfície de l’àmbit d’actuació corresponent a aquesta primera fase d’execució és de 2.569 metres quadrats.
 
Abans de la inauguració, a les 10.30 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’ajuntament de Balenyà, on signarà en el Llibre d’Honor i, acompanyat per l’alcalde, Tomàs Girvent, visitarà les instal·lacions.

11:00|.Plaça de Josep Espona|Balenyà (Osona)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres de remodelació de la plaça de Josep Espona.