El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal de Gent Gran i Ludoteca de Sant Pere Nord de Terrassa

query_builder   18 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal de Gent Gran i Ludoteca de Sant Pere Nord de Terrassa

Les obres han suposat una inversió de 2.716.229 euros que ha finançat el Departament de Governació i Administracions Públiques
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Casal de Gent Gran i Ludoteca de Sant Pere Nord de Terrassa (Vallès Occidental), dimecres, 19 de novembre, a les 11 hores. La construcció d’aquest  equipament ha suposat una inversió de 2.716.229 euros que ha finançat el Departament de Governació.
 
El conseller Jordi Ausàs visitarà les instal·lacions d’aquest equipament, que és el primer de Catalunya que integra, en un mateix espai, un casal de gent gran i una ludoteca. L’edifici disposa, entre altres, d’un espai de ludoteca amb pati, una sala polivalent amb escenari i televisor, una cafeteria, un parell d’aules-taller, una aula d’informàtica, una sala de lectura i un gimnàs.
 
Els parlaments aniran a càrrec de l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i del conseller, Jordi Ausàs. A l’acte també hi seran presents el secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda.

11:00|.Rambla de Francesc Macià, 257|Terrassa (El Vallès Occidental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, inauguraran el Casal de Gent Gran i Ludoteca de Sant Pere Nord de Terrassa.