La Generalitat presenta l'operatiu per recollir les restes humanes localitzades en superfície a la zona de la Batalla de l'Ebre

query_builder   18 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat presenta l'operatiu per recollir les restes humanes localitzades en superfície a la zona de la Batalla de l'Ebre

Demà dimecres, 19 de novembre, a les 12 h, roda de premsa al Centre 115 dies de Corbera d'Ebre
El Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat presentarà demà en roda de premsa l’operatiu de recollida de les restes humanes localitzades en superfície a la zona de Batalla de l’Ebre. La presentació anirà a càrrec de la directora general de la Memòria Democràtica de la Generalitat, M. Jesús Bono, la historiadora i assessora de la Generalitat en matèria de fosses i desapareguts, Queralt Solé, i l’antropòloga física Susana Carrascal.  
 
Amb aquesta actuació, la Generalitat vol recollir les restes de combatents de la Batalla de l’Ebre que, amb el temps i l’erosió del terreny, han sortit a la superfície i són visibles en alguns indrets de la zona.

12:00|.Centre 11 dies (c. Fraginals, 18-24)|Corbera d'Ebre (La Terra Alta)

La directora general de la Memòria Democràtica, Maria Jesús Bono; la historiadora i assessora de la Generalitat en matèria de fosses i desapareguts, Queralt Solé, i l’antropòloga física Susana Carrascal, informaran en roda de premsa sobre la recollida de restes humanes localitzades en superfície a la zona de la Batalla de l'Ebre.