Jornada de debat "Drets Humans: canvi climàtic i desenvolupament sostenible"

query_builder   18 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de debat "Drets Humans: canvi climàtic i desenvolupament sostenible"

Dimecres, 19 de novembre, a les 17 h, inauguració a la Casa Àsia de Barcelona
En la jornada, que ha comptat amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, experts en medi ambient i en cultura de la pau debatran sobre canvi climàtic i seguretat
 
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, i la directora de l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE), Àngels Mataró, inauguraran demà, 19 de novembre (17 h), la jornada “Drets Humans: canvi climàtic i desenvolupament sostenible”. En la jornada, experts en medi ambient i cultura de la pau debatran sobre els reptes que suposen el canvi climàtic i el desenvolupament sostenible per a la pau. La jornada l’ha organitzat ANUE amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat.
 
En la jornada, es debatran temes com ara el repte climàtic del segle XXI, la relació entre recursos energètics i drets humans i els reptes per a la seguretat que suposa el canvi climàtic, entre altres. Per fer-ho, participaran en la jornada el catedràtic de Geografia Física de la UB, Javier Martín Vide, i la directora del Centro de Cooperación del Mediterráneo (IUCN-Med), Margarita Altrálaga. També ho faran el director de la Fundació Cultura de Pau, Manuel Manovelles, i l’analista ambiental i soci de Naider, Antxon Olabe, que clourà la jornada.
 
L’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat és la unitat del govern que s’encarrega de les politiques públiques de promoció de la pau. Entre altres actuacions, l’Oficina dóna suport, a través d’una línia de subvencions anual, a activitats d’entitats sense afany de lucre per a l’organització de jornades i seminaris que contribueixin al foment de la cultura de la pau i dels drets humans.
 

17:00|.Casa Àsia. Sala Tagore (av. Diagonal, 373)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, i la directora de l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE), Àngels Mataró, inauguraran la jornada Drets Humans: canvi climàtic i desenvolupament sostenible.