La directora general de Qualitat Ambiental visita l'Ambibús a Ripollet

query_builder   18 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora general de Qualitat Ambiental visita l'Ambibús a Ripollet

.
La directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas, acompanyada de l’alcalde de Ripollet, Joan Parralejo, i la regidora de Medi Ambient i Salut Pública del municipi, Gemma Edo, visitarà demà dimecres, 19 de novembre, a les 12:15 hores, la unitat mòbil d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, l’Ambibús. L’Ambibús està instal·lat tota aquesta setmana a Ripollet amb l’exposició itinerant Respirem benestar. Aquesta exposició vol transmetre la importància de l’aire per a la vida i de la seva qualitat en el benestar de les persones, i també la visió oposada, com s’origina i de quina manera ens afecta l’aire contaminat.
 
La ciutat de Ripollet, com altres 39 municipis del Vallès Oriental i Occidental, el Baix Llobregat i el Barcelonès, està situada en una zona de protecció especial de l’ambient atmosfèric perquè ha superat els valors de concentració de partícules en l’aire. En aquest sentit, tal com explica l’exposició, la Generalitat de Catalunya va elaborar i aprovar un Pla d’actuació amb 73 mesures per reduir la contaminació atmosfèrica i l’impacte en la salut de les persones, d’acord amb els estàndards legals europeus.
 

12:15|.Ambibús (pl. de Joan Abad, davant del Pavelló municipal d'Esports|Ripollet (El Vallès Occidental)

La directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas, visitarà la unitat mòbil d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, l’Ambibús, instal·lat tota aquesta setmana a Ripollet amb l’exposició itinerant Respirem benestar.