El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la passarel·la de Montellà i Martinet

query_builder   31 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la passarel·la de Montellà i Martinet

També inaugurarà el local social de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Pi de Bellver de Cerdanya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà la passarel·la d’unió entre el carrer de la Cerdanya i l’edifici polivalent de l’Ajuntament de Montellà i Martinet (Cerdanya) diumenge, 2 de novembre, a les 11.30 hores.
 
Després del tall de la cinta inaugural, l’alcalde de Montellà i Martinet, Josep Castells, i el conseller Jordi Ausas travessaran la nova passarel·la. A la sala de plens del consistori tindran lloc els parlaments i la signatura en el Llibre d’Honor.
 
A les 12.30 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugurarà el local social de l’EMD de Pi, de Bellver de Cerdanya, amb els parlaments del president de l’Entitat, Joan Capdevila, i del conseller Jordi Ausàs. Les millores realitzades en aquest local han estat subvencionades pel departament amb 44.396 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). A més, també té atorgat un ajut de 9.322 euros en concepte de la reparació de la barbacana i de l’escenari.

11:30|.Plaça Pere Seret, s/n|Montellà i Martinet (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador dels Serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà la passarel·la d’unió entre el carrer de la Cerdanya i l’edifici polivalent de l’Ajuntament de Montellà i Martinet.