El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres de Montgat i Premià de Mar

query_builder   20 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita diverses obres de Montgat i Premià de Mar

L'arranjament dels carrers de Buenos Aires i Figuerola suposarà una inversió de 314.732 euros que finançarà el Departament de Governació
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran els municipis de Montgat i Premià de Mar, divendres, 21 de novembre.
 
A Montgat, a les 11.30 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Joan Rabasseda seran rebuts per l’alcalde, Jordi Ramià, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran per parlar dels projectes que rebran subvenció del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) fins al 2012.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.15 hores al mateix Ajuntament. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins als carrers de Buenos Aires i Figuerola, una zona l’arranjament de la qual suposarà una inversió de 314.732 euros que finançarà el Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Abans, a les 9.45 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Joan Rabasseda visitaran l’Ajuntament de Premià de Mar, on es reuniran amb l’alcalde, Miquel Buch, i els regidors de l’equip de govern. En aquest cas, visitaran el centre cultural l’Amistat Obrera i la nova biblioteca.

12:15|.Ajuntament de Montgat (pl. de la Vila, s/n)|Montgat (El Maresme)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran Montgat. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.15 hores a l'Ajuntament. Prèviament, a les 9.45 hores, visitaran l'Ajuntament de Premià de Mar.