El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la XII Fira de l'oli novell, dels cítrics i del comerç de Santa Bàrbara

query_builder   20 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la XII Fira de l'oli novell, dels cítrics i del comerç de Santa Bàrbara

Prèviament visitarà l'Ajuntament de Deltebre, on es reunirà amb l'alcalde
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, inaugurarà la XII Fira de l'oli novell, dels cítrics i del comerç de Santa Bàrbara, divendres, 21 de novembre, a les 17 h.
 
Abans de la inauguració i visita de la Fira, el conseller Jordi Ausàs signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i tot seguit es traslladarà al recinte poliesportiu. Acompanyat de l’alcalde de Santa Bàrbara, Joan Jordi Boronat, el delegat territorial del Govern català, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials, Carles Pasqual, visitarà els diferents estands de la Fira, on l’oli novell és el protagonista.
 
Prèviament, a les 13 hores, el conseller anirà a l’Ajuntament de Deltebre, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Gervasi Aspa, per parlar dels projectes del consistori.

17:00|.Ajuntament de Santa Bàrbara (pl. de Cid i Cid, 1)|Santa Bàrbara (El Montsià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, inaugurarà la XII Fira de l'oli novell, dels cítrics i del comerç.