El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de remodelació de la plaça Major de Bolvir

query_builder   21 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres de remodelació de la plaça Major de Bolvir

Les obres han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 176.387 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà les obres de remodelació de la plaça Major de Bolvir (Cerdanya) dissabte, 22 de novembre, a les 20 hores.
 
L’obra, que té un pressupost de 354.387 euros, ha estat finançada amb 176.387 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Aquesta actuació inclou la millora del ferm, la instal·lació del nou mobiliari urbà i el soterrament dels serveis d'aigua, llum, telèfon, i clavegueram dels carrers adjacents. Amb aquestes obres Bolvir inicia el procés de separació de clavegueram i aigües pluvials.
 
Abans de la inauguració, a les 19.30 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’ajuntament de Bolvir, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Bartomeu Baqué i la resta de membres del consistori.

20:00|.Plaça Major|Bolvir (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres d’urbanització de la plaça Major de Bolvir.