La Latin Soul Band finalitza la seva gira a Vilanova i la Geltrú, dins del projecte Música en gira

query_builder   21 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Latin Soul Band finalitza la seva gira a Vilanova i la Geltrú, dins del projecte Música en gira

Diumenge vinent, 23 de novembre a les 19 hores, Vilanova i la Geltrú acollirà el darrer concert de la gira de la Latin Soul Band, septet liderat pel percussionista i compositor Àlex Ventura i integrada per músics de llarga trajectòria professional. La gira ha estat promoguda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació en el marc del circuit Ressons Jazz.
 
La Latin Soul Band ha presentat mitjançant aquesta itinerància Korokiki, el seu primer treball discogràfic com a banda. Aquest treball vol ser una proposta diferent i innovadora dins del gènere latin jazz: vuit composicions pròpies que aposten per un so més actual, un punt de trobada entre la música llatina i el jazz més contemporani.
 
La itinerància de Korokiki va començar el passat 26 de setembre a Sant Feliu de Llobregat. Abans d’arribar a Vilanova i la Geltrú, els municipis de Lleida, Terrassa, Barcelona i Tàrrega van poder gaudir de la música de la Latin Soul Band.
 
Emmarcat dins del projecte Música en Gira, l’organització del Circuit Ressons Jazz respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans Comunicació de consolidar i ampliar els públics que s’interessen pel jazz i la música moderna. Aquests concerts també permeten impulsar la col·laboració amb els clubs, caves i sales de jazz catalans, de caràcter privat i que han dut a terme un gran esforç individualitzat per poder presentar aquestes produccions. Amb aquesta, són 39 les gires que s’han ofert fins ara dins del circuit Ressons Jazz, amb la voluntat de fer arribar les propostes del nostre planter d’agrupacions instrumentals de jazz i música moderna a tot el territori català.
 

19:00|.Foment Vilanoví. Santa Madrona, 1. |Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

Darrer concert de la gira de la Latin Soul Band