El Departament de Governació i la Diputació de Barcelona amplien la col·laboració per promoure l'ús de les TIC en els ens locals

query_builder   21 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació i la Diputació de Barcelona amplien la col·laboració per promoure l'ús de les TIC en els ens locals

Amb aquest nou acord, s'amplia el que ja va ser signat l'any passat entre el Consorci AOC i les diputacions catalanes
El Departament de Governació i Administracions Públiques i la Diputació de Barcelona ampliaran la seva col·laboració per a la promoció i el desenvolupament de projectes i serveis d’administració electrònica en les administracions locals catalanes. El conseller Jordi Ausàs i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, signaran un acord amb aquest objectiu a la seu de la Diputació, dilluns, 24 de novembre, a les 11 hores.
 
Amb aquest nou acord, s’amplia el que ja va ser signat l’any passat entre el Consorci AOC i les diputacions catalanes. Durant la signatura, el conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat de la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració, Teresa Aragonès i del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda.

11:00|.Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya, 126)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, signaran un acord per la promoció de l’ús de les TIC en els ens locals.