El Departament de Governació organitza unes Jornades d'estudi sobre l'Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya

query_builder   21 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació organitza unes Jornades d'estudi sobre l'Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya

Les Jornades tindran lloc al Parlament de Catalunya els dies 24 i 25 de novembre
El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inauguraran les Jornades d’estudi sobre l’Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya, dilluns, 24 de novembre, a les 9.30 hores. Aquestes Jornades s’emmarquen en el procés que ha obert el Departament de Governació per articular la futura Llei de governs locals.
 
En l’acte d’obertura de les Jornades intervindran el president del Parlament, Ernest Benach, el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, Antoni Jordà, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs. Just després de l’acte d’obertura, a les 10 hores, el conseller Jordi Ausàs atendrà els mitjans de comunicació.
 
La conferència inaugural “Govern local: dret local, dret global” anirà a càrrec del catedràtic de dret administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, Manuel Ballbé, i, a les 11.45 hores, tindrà lloc la conferència “El nivell d’administració supralocal a Catalunya”, a càrrec del catedràtic de dret administratiu de la Universitat Pompeu Fabra, Enric Argullol.
 
En les Jornades, que se celebraran els dies 24 i 25 de novembre, participaran catedràtics i professorat de dret de les universitats catalanes, el País Basc,  Galícia, Alemanya, Itàlia i França. El conseller Jordi Ausàs farà la cloenda de les jornades, dimarts, 25 de novembre, a les 13 hores.
 
Nota: Els periodistes no acreditats habitualment al Parlament han de sol·licitar l’acreditació per correu electrònic, premsa@parlament.cat, o per fax, 93 304 66 14. Han de fer constar el nom i el cognom, el número de DNI i el mitjà en què treballen. Els correus electrònics s’han d’enviar des de l’adreça corporativa del mitjà.

09:30|.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, inauguraran les Jornades d’estudi sobre l’Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya,