El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clausura les Jornades d'estudi sobre l'Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya

query_builder   24 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clausura les Jornades d'estudi sobre l'Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya

Després de la intervenció atendrà els mitjans de comunicació, al voltant de les 13 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, realitzarà la cloenda de les Jornades d’estudi sobre l’Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya, demà dimarts, 25 de novembre, a les 13 hores. Aquestes Jornades s’emmarquen en el procés que ha obert el Departament de Governació per articular la futura Llei de governs locals.
 
En les Jornades, que se celebren al Parlament de Catalunya els dies 24 i 25 de novembre, participen catedràtics i professorat de dret de les universitats catalanes, Madrid, el País Basc, Galícia, Alemanya, Itàlia i França.
 
Atenció: Els periodistes no acreditats habitualment al Parlament han de sol·licitar l’acreditació per correu electrònic, premsa@parlament.cat, o per fax, 93 304 66 14. Han de fer constar el nom i el cognom, el número de DNI i el mitjà en què treballen. Els correus electrònics s’han d’enviar des de l’adreça corporativa del mitjà.

13:00|.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà les Jornades d’estudi sobre l’Estatut i els governs locals en el model territorial de Catalunya.